Bedrijfsontwikkeling agrarische sector, vergunning aanvragen voor bouwen, bedrijfsontwikkeling

Overdekte uitlopen

Hier lees je:

Vanaf 2023 verkopen Nederlandse supermarkten alleen nog kippenvlees dat is geproduceerd volgens het ‘Beter leven één ster’ keurmerk van de dierenbescherming. Pluimveehouders die willen blijven produceren voor de Nederlandse markt moeten daarom aanpassingen doen aan hun stallen. Er moet bijvoorbeeld een overdekte uitloop gebouwd worden zodat de dieren de beschikking hebben over meer ruimte, daglicht en buitenlucht.

Vergunning

Op veel bedrijfslocaties is het bestemmingsplan niet toereikend om een vergunning te krijgen voor de bouw van een overdekte uitloop. Voor diverse opdrachtgevers in verschillende delen van het land heb ik ruimtelijke onderbouwingen geschreven op basis waarvan een vergunning verleend kan worden voor een afwijking van het bestemmingsplan.

Plannen voor bouw van overdekte uitlopen?

Heeft u ook plannen om één of meerdere overdekte uitlopen te bouwen dan kan ik voor u bekijken of het bestemmingsplan op uw locatie voldoende mogelijkheden biedt. Als dat niet zo is, kan ik voor u een ruimtelijke onderbouwing schrijven op basis waarvan de gemeente een vergunning kan verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Kom in contact met Belewit!

Add Your Heading Text Here