Bedrijfsontwikkeling agrarische sector, vergunning aanvragen voor bouwen, bedrijfsontwikkeling

Bedrijfsontwikkeling

Je hebt plannen met je bedrijf die je wilt realiseren. Dan krijg je te maken met veel regels waar je rekening mee moet houden. Maar ook als je wilt stoppen met je bedrijf krijg je te maken met regels. Ik ben thuis in de regelgeving. Ik ken de grenzen, maar ook de mogelijkheden die regels bieden. Ik ga er voor om de mogelijkheden maximaal te benutten om jouw plannen te realiseren.

Bedrijfsontwikkeling agrarische sector, vergunning aanvragen voor bouwen, bedrijfsontwikkeling

Kennismaken

Als je contact met mij opneemt, omdat je jouw bedrijf wilt ontwikkelen, dan gaan we eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek voeren. Dan kunnen we bepalen of we de samenwerking zien zitten. Ook kun je mij dan je plannen vertellen en ik kan een eerste inschatting maken van wat er voor nodig is om je plan te realiseren.

Plannen maken

Als we besluiten om samen verder te gaan werken we de plannen verder uit. Ik kan de contacten onderhouden met de overheid en de benodigde vergunningen aanvragen. Ook als het bestemmingsplan gewijzigd moet worden kan ik dat traject verzorgen. Hoe we de samenwerking precies vorm geven bepalen we samen.

Resultaat

Het kan gebeuren dat een vergunning die je nodig hebt geweigerd wordt. Of er wordt een vergunning verleend of bestemmingsplan gewijzigd waardoor jouw bedrijfsvoering gehinderd wordt.
Graag help ik je waar nodig met juridisch advies.

‘Bij Bastiaan moet je zijn als het gaat om advisering van bedrijven in het buitengebied. Naast zijn vakkundige inhoud is Bastiaan doel- en oplossingsgericht, adviseert kort en bondig en is prettig in de omgang.’

Add Your Heading Text Here