Bedrijfsontwikkeling agrarische sector, vergunning aanvragen voor bouwen, bedrijfsontwikkeling

Agrarisch ondernemer

Als je onderneemt in de agrarische sector moet je altijd vooruit denken. Je houdt ontwikkelingen in de sector in de gaten en je onderneemt met passie. Je denkt na over uitbreiden of veranderen van je bedrijf om toekomstbestendig te zijn. Of misschien maak je de keuze om je bedrijf te beëindigen.Om je plannen concreet te kunnen maken moet je weten welke mogelijkheden je daarvoor hebt. Ook moet je weten welke stappen je moet zetten om jouw plan te realiseren.
agrariers

Plan je toekomst

Je wilt aan de slag met je bedrijf, zodat je toekomstperspectief hebt. Dat betekent dat je de toekomst van je bedrijf moet plannen. Ik kan je helpen om te bepalen welke stappen gezet moeten worden om jouw plannen te realiseren. Samen maken we een haalbaar plan. We nemen het bestemmingsplan door, we kijken welke vergunningen je nodig hebt en welke meldingen gedaan moeten worden. Misschien zijn er ook subsidiemogelijkheden. Ik kan namens jouw de contacten onderhouden met de overheid en al het papierwerk regelen. Dan kun jij al je aandacht bij je bedrijf houden.

‘Bastiaan is integer en deskundig. Hij durft ook te zeggen als iets niet kan. Dat zijn eigenschappen waar je als ondernemer iets aan hebt. Hij zal u niet op kosten jagen en zijn advies goed onderbouwen.’

Add Your Heading Text Here